Had het ons een paar minuten geleden gevraagd en we hadden gezegd dat iedereen fan was van de kleur die Aston Martin vorig jaar aan zijn F1-auto’s gaf. Het was in ieder geval een verbetering ten opzichte van toen het team nog Racing Point heette. Maar blijkbaar was niet iedereen het ermee eens. Daarom passen ze de kleuren van de F1-auto van 2022 een fractie aan. Dit is de AMR22.

Enkele sponsoren van Aston Martin waren blijkbaar niet tevreden over hoe de F1-auto er op televisie uitzag. Daarom is de AMR22 een iets lichtere tint groen. Uiteraard mag je het nog wel gewoon British Racing Green noemen. De roze accenten zijn vervangen door fluorescerend geel. Nieuwe sponsor Aramco krijgt in ieder geval veel vastgoed op de bolide van het Engelse team.

Daarnaast heet het team nu officieel Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team. Achter het stuur zitten wederom Sebastian Vettel en Lance Stroll. En ligt het nou aan ons, of lijkt het alsof de coureurs in de foto zijn gefotosoept? Geniet in ieder geval van Vettels nieuwe ‘long hair don’t care’-look.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)