Brrr… Stel je voor, je loopt naar de parkeerplaats waar je jouw nieuwe BMW hebt geparkeerd, en er zit een dikke vette kras op. Briefjes bij parkeerschade achterlaten gebeurt alleen in sprookjes. En bij het Waarborgfonds moet je inmiddels drie getuigen met een koninklijke onderscheiding inschakelen en je eerstgeborene offeren om in aanmerking te komen voor een vergoeding.

BMW M4 met botox-bumpers

Voorkomen is dus beter dan genezen. En al helemaal in New York – naast de Yungasweg in Bolivia de gevaarlijkste plek voor een auto. De eigenaar van deze BMW M4 besloot daarom zijn auto te voorzien van een soort rubberen stootkussens van het bedrijf Parking Armor. Zo zie je aan de achterkant, onder zijn kentekenplaat, een enorm stootkussen ter breedte van de auto.

De voorkant heeft eveneens een kleine bumper-botoxbehandeling gekregen. Het ziet er misschien verschrikkelijk lelijk uit, maar effectief is het wel. Plus: de Citroën C4 Cactus van de buren wordt direct verliefd op je auto. Alleen schade aan de zijkant of van boven wordt niet voorkomen. Maar dat zal niet zo snel gebeuren. Of wel?

Bron: Autogespot

Advertentie

Reacties

  • Teun heeft op 27 november 2018 geschreven:

    Ik ben toch wel benieuwd naar wat de uitlaten met dit rubber doen als ze een keer goed heet worden…

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie