Een tractor, lammetjes, wollen handschoenen en een McLaren Senna. Dat is Forza Horizon 4, zo blijkt uit de eerste trailer van het spel. Microsoft Studios wist de locatie van het nieuwste deel lang geheim te houden, maar met de release van de trailer wordt bekend dat Forza Horizon 4 zich afspeelt in Engeland. De geruchten over Hong Kong mogen definitief de prullenbak in.

Na Colorado, Zuid-Frankrijk, Italië en Australië strijkt het fictieve Horizon Festival neer in Engeland. In tegenstelling tot de voorgaande delen een minder exotische locatie, zou je zeggen. Vergeet niet dat Engeland misschien wel de beste B-wegen ter wereld heeft. Het veranderlijke klimaat lijkt een belangrijk element te worden in Forza Horizon 4.

Forza Horizon 4 trakteert je op 450 auto’s van 100 verschillende automerken. Een nieuwe toevoeging is ‘Drift Suspension’ – waarmee je zeer waarschijnlijk je auto een gemakkelijk driftbare onderstelsetup geeft. De McLaren Senna is samen met de Land Rover Defender 90 de hero car van het spel.

Forza Horizon 4 komt 2 oktober naar Xbox One en Windows 10.

Eerste trailer Forza Horizon 4

Bedankt Haye voor de tip!

Reacties

  • Tomer vd heuvel heeft op 12 juni 2018 geschreven:

    nice hier was ik er achtergekomen dat de trailer online stond

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)