Gratis F1 2017-game bij 12x TopGear

Veel gunstiger wordt het niet: scoor nu gratis de snelste racegame van het jaar én een jaarabonnement op TopGear Magazine voor slechts € 69,95

F1 2017-game
F1 2017-game

Heb jij altijd al in het zitje van een Formule 1-coureur willen kruipen. Of doe je dat digitaal al vaker? Dan ben je de bolides uit 2016 al zat. Dan hebben wij nu de perfecte aanbieding voor jou. Bij een jaarabonnement op TopGear Magazine krijg je nu de F1 2017-game voor de PS4, Xbox One of PC gratis!

Neem controle over je eigen carrière, probeer Max Verstappen te verslaan en het kampioenschap te winnen. Zo word jij een echte F1-legende. Normaal betaal je € 152,40 voor twaalf nummers TopGear en F1 2017, maar als je nu een abonnement afsluit betaal je slechts € 69,95. Zoek maar even op wat je normaal voor F1 2017 betaalt; je hebt geen rekenmachine nodig om te snappen wat voor uitstekende deal dit is.

Hoe regel ik die grandioze aanbieding?

Klik op de knop hieronder, sluit een abonnement af en begin met jouw eigen Formule 1-avontuur!

preview

Nog niet overtuigd?

Bekijk de gameplay-trailer hieronder en zie zelf wat deze complete F1-game te bieden heeft. Zoals je ziet in het filmpje blijven de auto’s niet alleen beperkt tot de bolides uit 2017, maar kun je ook in heel veel oude legendes racen. Op 25 augustus zal de game officieel uitkomen. Dit is een game die je als F1-fan niet mag missen.

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken