‘Wanneer stop je nou eens met dat stomme spel! Je eigen zoon herkent je niet eens meer. Waarom steek je zo veel tijd in fictieve prijzen, terwijl het echte leven hier is?’ klonk het. En toegeven: eh, dinges (we willen zeggen Tim?) zag er ook erg schattig uit.

Maar nog belangrijker: het argument ‘fictieve prijzen’ is niet meer geldig. Jij had gelijk en hoe-heet-ze-ook-al-weer, niet. Nissan is nu op zoek naar de snelste Gran Turismo-racers. De winnaars winnen leuke, tastbare, prijzen.

Al meer dan acht maanden heb je de tijd gehad om je Gran Turismo Sport-vaardigheden te perfectioneren. Hoe doe je mee? Kies een Nissan en rij mee in de FIA Manufacturers Series in Gran Turismo Sport.

Wat kun je winnen?

De twaalf beste rijders van juni, van juli en van augustus worden uitgenodigd voor een bezoek aan de finalerace van de Blancpain GT Series Endurance Cup, die in september in Barcelona wordt verreden.

Ook mogen ze naar een trainingskamp van Nissan op het Silverstone Circuit om daar circuittraining te krijgen in echte auto’s. De 36 snelste racers uit Europa, Azië en Amerika mogen naar het NISMO Festival op de Fuji International Speedway in Japan.

De wedstrijd is een vervolg op de GT Academy van Nissan, waarbij winnaars kans maakten op een stoeltje in een echte raceauto. Helaas maak je dit maal geen kans op een carrière als coureur. Of je moet Nissan kunnen overtuigen tijdens het trainingskamp.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)