De aspirant Audi RS 3-rijder is vanaf nu eenvoudig te spotten. Zijn dieet bestaat uit droog brood, noedels en water uit de kraan. Hij oppert om de rekening niet eenvoudig te splitten, maar dat iedereen zijn eigen gerecht betaalt. En oh wee als je de koelkast langer dan 0.022 seconden open laat dan nodig is. Alles om die laatste paar centjes vóór augustus bij elkaar te hebben.

Wat is de prijs van de nieuwe Audi RS 3 dan?

Wie zijn zinnen gezet heeft op een Audi RS 3 Sportback moet minimaal 79.905 euro in een oude sok hebben. De prijzen van de Audi RS 3 Limousine beginnen bij 81.205 euro. Flauwe grapjes over dat de achterbank een optie is, laten we in dit artikel achterwege. Dus geen kwade reacties achterlaten op Facebook.

Waarom zoveel geld voor een A3’tje?

Omdat dit de Audi RS 3 is met 400 pk en 480 Nm. In 4,1 seconden zit de auto op 100 km/u. En als je van vijfcilinders houdt, is dit je enige optie in dit segment. Voor extra sportiviteit zijn er bijvoorbeeld optioneel de keramische remschijven, een sportuitlaat, supersportstoelen (zo noemt Audi ze) en de verhoging van de topsnelheid tot 280 km/u.

Ik wil niet.

Oké. Dan heeft BMW nog een M2 voor je. Die kost minimaal 87.196 euro. En daar ontbreken twee deuren. Als je nog even moet tot je salaris gestort wordt, dan kun je ook opteren voor de Mercedes-AMG A 45 voor 67.473 euro. Of voor de helft van de prijs een Seat Leon Cupra ST 300 4Drive.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie