Dwayne ‘The Rock’ Johnson kan als een van ‘s werelds best betaalde acteurs elke auto kopen die hij wil. Het gaat mis wanneer hij probeert in te stappen, want met een lengte van 1,96 meter past hij, zoals hij meermaals bewees op Instagram, niet in exoten zoals een Pagani Huayra of een Ferrari LaFerrari.

Daarom komt het goed uit dat de Fast & Furious-acteur gek is op auto’s van Ford. Met name de F-150 werpt hij op momenten een verliefde blik toe. En als je dan toch meer dan 100 miljoen dollar per jaar verdient, dan kun je ook de dikste F-150 kopen die er bestaat. Eentje die niet rechtstreeks uit de fabrieken van Ford komt.

De nieuwe auto van Dwayne ‘The Rock’ Johnson is een Hennessey Velociraptor V8. De blauwe Ford F-150 Raptor verliest zijn turbo-V6 en krijgt van de Texaanse tuner een 5,0-liter V8 met een flinke supercharger terug. Het nieuwe vermogen is een gezonde 729 pk .

Voor de Velociraptor V8 van Dwayne ‘The Rock’ Johnson monteerde Hennessey 20-inch wielen, 35-inch banden, ledverlichting en andere bumpers. Bescheiden als hij is, liet de acteur het bij vier wielen. Voor wie graag bandenboeren een hart onder de riem steekt, is er ook nog een 6×6-versie.

 

 

 

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie