Paul Walker had een formidabele autocollectie, waarvan een deel in januari onder de hamer ging. Tussen de 21 auto’s en motorfietsen die begin dit jaar een nieuwe eigenaar vonden, zaten zeven M3’s. Om precies te zijn: vijf lichtgewicht E36’s en twee M3’s van de E30-generatie. Walker had blijkbaar een zwak voor de Beierse coupés, want nu staat er nog een exemplaar te koop dat van hem zou zijn geweest. Dit keer gaat het om een rode E30 met een lage tellerstand.

Deze BMW M3 E30 van Paul Walker staat te koop op eBay. Verkoper Reserve Auto Group levert geen bewijs aan dat de auto inderdaad onderdeel was van de collectie van de F&F-acteur, maar dat zal ongetwijfeld makkelijk te achterhalen zijn met het papierwerk van voorgaande registraties. De prijs is 150.000 dollar, wat schappelijk is in vergelijking met de twee M3 E30’s die in januari van eigenaar wisselden. Die kostten 220.000 en 165.000 dollar.

De tellerstand is net iets meer dan 13.000 mijlen, wat neerkomt op ruim 20.000 kilometer. Alle koetsdelen zijn origineel en de koplampen zijn omgewisseld voor Europese exemplaren. De standaard 15-inch wielen zijn vervangen door 16-inchers van een M3 Evo. Alle originele onderdelen zitten erbij, voor de liefhebber. Verder zou deze BMW M3 E30 van Paul Walker in perfecte staat zijn. Of betaal je liever een ton minder voor een minder beroemd exemplaar?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)