Onbewust denken we nog altijd direct aan X to the Z als we velgenmerken als Asanti en Forgiato horen. Dankzij het programma zijn de merken haast een persiflage van zichzelf geworden. Toch zijn er nog hordes mensen die de hoepelproducenten nog wel serieus nemen en serieus velgen afnemen. Forgiato biedt meer dan 400 verschillende soorten velgen aan.

De markt voor enorme chromen autoschoenen is booming. Wil jij de indruk achterlaten dat jij je geld verdient met het, eh, verhuren van goede gesprekspartners of zelfmedicatie in poedervorm, dan heb je alle keuze. De eigenaar van deze grijze Rolls-Royce Cullinan liet zijn gloednieuwe SUV ook een set aanmeten.

Het is daarmee, voor zover wij weten, de eerste Rolls-Royce Cullinan met aftermarket-velgen. Welk model velgen het exact is, vertelt Dreamworks Motorsports er niet bij. We hebben de 400+ velgen op de site doorgespit, maar hebben de poging gestaakt omdat we verblind werden door al het chroom. Ben jij de Rain Man van de foute hoepels, laat het ons dan weten in de comments.

Reken er maar op dat de eerste Rolls-Royce Cullinan met aftermarket-velgen ook niet de laatste zal zijn. De doelgroep van de Cullinan is jonger dan die van bijvoorbeeld de Phantom. En als jonge ultra-high net-worth individuals ergens gek op zijn, dan zijn het wel grote chromen wielen.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie