De Horizon-toevoeging is een uitstekende verrijking van de Forza-reeks. Waar Forza Motorsport zich bezighoudt met het exacte gewicht van de bekerhouder in een Honda Civic Type-R uit 2007 (en de invloed daarvan op de wegligging), gaat het bij Forza Horizon enkel om het geven van het tofste autofeestje. Forza Horizon 3: Hot Wheels keert het al-zo-dwaze feestje op zijn kop.

Stap in autootjes die je nog kent van de vloer in je zolderkamertje, maar dan levensgroot. De plastic baan groeit net zo hard mee. Oh, en dan hebben we nog niet eens verteld over de grote dinosaurussen. Logisch: die vind je ook op de vloer in de slaapkamers van achtjarigen.

Wat krijg je als je Forza Horizon 3: Hot Wheels koopt?

Behalve grote bochten op duizelingwekkende hoogtes, zijn er genoeg power-boosts om jouw autootje de snelheid te geven om door de loopings en kurkentrekkers te gaan. Ook krijg je een verhaallijn met verschillende races, maar je kunt natuurlijk ook losse races rijden. Tien Hot Wheels staan voor je klaar.

Forza Horizon 3: Hot Wheels is de laatste grote uitbreiding voor het spel. De ontwikkelaar steekt vanaf nu zijn kostbare tijd in de nieuwste titel: Forza Motorsport 7. Prima uitsmijter: ondersteboven met 320 km/u de kaken van een dino ontwijken.

 

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)