Kijk even goed. Op deze Hyundai i30 N Option zitten vijf-en-twintig onderdelen die níet op de reguliere i30 N zitten. Kun jij ze allemaal spotten? Officieel heet ie trouwens de Hyundai i30 N N Option, met twee N’en. Maar zelfs de nummerplaat-ontwerper deed daar niet aan mee, dus wij ook niet.

Het is niet belangrijk hoeveel onderdelen of N’netjes er op de Hyundai i30 N Option zitten – het gaat om de som van deze deeltjes. En de Hyundai i30 N Option zoals je ‘m hier ziet is de meest hardcore i30 N ooit – en het was al geen lieverdje. Misschien is het wel de ruigste Hyundai ooit.

Wat is er anders aan de Hyundai i30 N Option?

De meest opvallende optie is de koolstofvezel motorkap inclusief raceauto-neusgaten. De wielen zijn 20 inch en omwikkeld met plakkerig race-rubber. De splitter is ook van koolstofvezel. Binnenin ging Hyundai tekeer met een rol alcantara. De rest van de lijst vult zich met klein prul zoals grilletjes, luchtroostertjes en klein koolstofvezel spul.

Voor nu is de Hyundai i30 N Option nog eventjes een studiemodel, maar je kunt er zeker van zijn dat bepaalde delen in de optielijst van Hyundai zullen verschijnen. Pas je op bij de drempels met al dat waardevolle koolstofvezel? Dan heb je ook een excuus om terug te schakelen en ‘m flink te laten ploffen en knallen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)