Haal je oranjekleurige prullaria maar uit de kast, want de Max Verstappen-tribunes gaan weer open. Waar andere coureurs slechts bij hun thuisrace een eigen tribune krijgen, heeft Verstappen eigen tribunes over de hele wereld. Voor het eerst krijgt Verstappen een eigen feestvak in Amerika. Benieuwd wat een plaatsje kost? Dit zijn de prijzen die je betaalt voor een plek op een Max Verstappen-tribune.

Fans van Verstappen hebben dit jaar op zes circuits een eigen tribune. Van 2 tot 4 juni is er één Max Verstappen-tribune tijdens de GP van Spanje. Vier weken later barst het oranje-feest los in Oostenrijk waar vijf (!) Verstappen-tribunes staan. Vier van die tribunes zijn al uitverkocht. Drie weken daarna is er tijdens de GP van Hongarije één Verstappen-tribune waarvoor de plaatsen helaas al vergeven zijn.

Bij de GP van België (28 – 30 juli) staat de speciale tribune bij het uitkomen van Pouhon. Hierna volgt de zomerstop in de F1. De tweede helft van het seizoen begint met de thuisrace van Verstappen in het weekend van 25 tot 27 augustus. Tijdens de Dutch GP staan er drie tribunes langs het circuit in Zandvoort. De laatste race met Max Verstappen-tribunes is de race in Las Vegas van 16 tot 18 november.

Prijs van de kaarten voor de Max Verstappen-tribune

Bij Verstappen.com kun je kaarten bestellen voor de speciale zitplaatsen. Bij die bestelling krijg je een Verstappen T-shirt en een goodiebag. In Las Vegas krijg je er zelfs eten en drinken (non-alcoholisch) bij. Misschien moet je nog een gasmasker tegen de rook meenemen. Hieronder vind je de prijs die je betaalt voor een plekje op een Max Verstappen-tribune.

RaceSoort kaartPrijs
GP van SpanjeWeekendticket volwassene385 euro
GP van OostenrijkWeekendticket volwassene349 euro
Weekendticket kind t/m 14 jaar59 euro
GP van HongarijeUitverkocht
GP van BelgiëWeekendticket tribune volwassene315 euro
Weekendticket staanplaats kind t/m 12 jaar70 euro
Parkeerticket voor het hele weekend70 euro
GP van NederlandUitverkocht
GP van Las VegasWeekendticket 3.270 euro

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)