Al sinds het begin der tijden wachten we op Gran Turismo Sport. De profetie spreekt van een spel waar het ultieme racegevoel naar voren komt. Onze gebeden zijn echter nog niet verhoord en wachten is het enige wat we kunnen doen. Nu is er echter een nieuw lichtpuntje aan de horizon. Project Cars 2 belooft net zo goed te worden als het spel waar we bijna niet meer op durven te hopen. Daarbij doet het ook nog iets geks: ze maken gewoon een releasedatum van Project Cars 2 bekend.

Als Project Cars 2 ons niet net zo’n valse hoop geeft als GT Sport, kunnen we 22 september racen op onze PS4, PC of Xbox One. We hoeven dus nog maar drie maanden onze adem in te houden en te hopen dat er geen bericht komt waar we allemaal voor vrezen. Als deze profetie wel klopt, zou de releasedatum perfect uitkomen. Het begint tegen die tijd weer kouder te worden, dus we kunnen onszelf met een gerust hart opsluiten.

Waarom moet ik wild worden van de releasedatum van Project Cars 2

Daarnaast is er ook een nieuwe trailer van Project Cars 2 de wereld in geblazen. De trailer ziet er veelbelovend uit en we hebben er ook vertrouwen in dat het qua realisme wel snor zit. In de trailer zien we sowieso al de drie races van de zogeheten Triple Crown; Le Mans, de Indy 500 en de GP van Monaco.

Daarmee kan je in een breed scala aan auto’s rijden. Natuurlijk zijn normale auto’s goed vertegenwoordigd in het spel, maar er is ook genoeg keuze in raceauto’s uit verschillende disciplines. Naast de nieuwste raceauto’s, kan je ook in legendarische oude versies stappen. Nu maar hopen dat de releasedatum van Project Cars 2 deze keer wel klopt.

E3-trailer Project Cars 2

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)