Eigenlijk wilden we het niet opnieuw hebben over die grille. Het meeste is er wel over gezegd inmiddels. Deze BMW M3 (G80) geeft echter een nieuwe draai aan de polariserende neus. Door de vlakken naast de nieren zwart te maken, vallen de neusgaten een beetje weg. Of het een verbetering is, dat mag je zelf uitmaken. Het is in ieder geval weer wat anders. Deze BMW M3 is het resultaat van een aantal bedrijven die op de SEMA-beurs in Las Vegas graag hun nieuwe spullen laat zien.

De opvallendste toevoeging is een dakkoffer van Thule, die in dezelfde kleur als de auto is gespoten. Achterop zie je een nieuw uitlaatsysteem van Akrapovic met een bijpassende diffuser. Een in Nederland gebouwde schroefset van het merk Moton (een zustermerk van het in Nederland bekendere AST Suspension) gooit het geheel een stukje omlaag. Onder de voorbumper zit een koolstofvezel lip van Vorsteiner en achterop zit een koolstofvezel spoilertje van hetzelfde merk. De velgen zijn van het merk Rays.

Motorisch is er niets gedaan aan de BMW M3. Dat betekent een vermogen van 480 pk en een topsnelheid van 250 of 290 km/u, afhankelijk van het gekozen optiepakket. We raden het overigens af om de topsnelheid aan te tikken met een dakkoffer op het dak. De meeste dakkoffers zijn berekend op 130 km/u.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie