De Jebel Hafeet-weg tussen Dubai en Abu Dhabi is een van de beste wegen die de enorme zandbak te bieden heeft. Een goudkleurige Bugatti Chiron behoorlijk op zijn donder geven op deze slingerweg, is iets wat iedereen echt eens zou moeten doen. Maar waarschijnlijk ga je die kans nooit krijgen. Gelukkig zijn er alternatieven: je kunt erover lezen of je kunt het digitaal beleven.

Forza Motorsport 7 is de eerste grote racegame waarbij je achter het stuur van de Bugatti Chiron kunt kruipen. We zeggen eerste, want kleinere spellen (waar de details net niet helemaal lekker kloppen) of onofficiële mods door fans tellen we eventjes niet mee. Waan jezelf Chris Harris in een goudkleurige Chiron, terwijl je door een muur van opvliegend zand op de Jebel Hafeet vliegt. Vergelijk de trailer van Forza Motorsport 7 en de Chris Harris Drives hieronder.

De Chiron is onderdeel van het Dell Gaming Car Pack. Je krijgt ook de Kia Stinger, Audi TT RS van Rotek Racing, Aston Martin Racing V12 Vantage GT3, Ram 2500 Power Wagon, Holden HK Monaro GTS en de Dodge Durango SRT. Bovendien verbeterden de makers de toeschouwer-modus van FM7. Je kunt nu tenminste races bekijken zonder schokkende beelden. Ook kun je als server-eigenaar de startopstelling handmatig veranderen. Nu nog degelijke penalty’s bij grof rijgedrag in online races.

Bugatti Chiron in Forza Motorsport 7

Chris Harris Drives: Bugatti Chiron

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)