Bij voortbrengels van Mansory kun je het niet laten om je af te vragen wie zoiets in vredesnaam koopt. Nou, we hebben een antwoord voor je en het ligt precies zo voor de hand als je verwacht. De nieuwe auto van rapper Drake is een Mansory Rolls-Royce Phantom. Of de Mansory Phantom Bushukan Edition Unlimited, zoals de veredelaar het ding zelf noemt. Uiteraard met een setje 24-inch wielen en een goede portie bling.

De nieuwe auto van rapper Drake krijgt een kleine twist. Naast de Mansory-behandeling verdwijnt de Spirit of Ecstacy van de Rolls-Royce Phantom en komt er een gouden uil voor in de plaatst. De uil is het logo van October’s Very Own, het platenlabel van Oliver El-Khatib, de manager van Drake. Het Canadese Raffi Jewellers leverde het unieke ornament. De ogen van het vogeltje zijn diamanten en op de basis van het kleine sculptuurtje graveerde de juwelier de naam van Drake. Het geheel werd afgewerkt met nog een lading diamantjes.

Van het interieur hebben we alleen standaard foto’s van Mansory, maar we vermoeden dat het niveau van wansmaak bij de auto van Drake niet heel anders zal zijn. Mansory noemt de gele plamuur-exterieurkleur Bushukan Yellow. De tuner legt uit: ‘Deze kleur is vernoemd naar de citrusvrucht die ook wel bekendstaat als de hand van Boeddha. In China staat de vrucht voor geluk, tevredenheid en een lang leven. Bovendien accentueert het de exclusieve status van de auto.’ De 6,5-liter biturbo V12 produceert nu 610 pk en 700 Nm, waar de normale Phantom het moet doen met 570 pk en 664 Nm.

De uil op de auto van rapper Drake

 

View this post on Instagram

 

One of One Exclusively made for @champagnepapi Design and bespoke by @tonybet @drivingemotionstoronto

A post shared by Tony Bet (@tonybet) on

De Mansory Rolls-Royce Phantom van Drake

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony Bet (@tonybet) on

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie