In Forza Horizon 3 is racen in de online modus een bijzaak. Roadtrippen en banden oproken door het uitgestrekte landschap met vrienden in gemodificeerde tuningspareltjes, dat is wat je mondhoeken het meest doet opkrullen. Een sprint naar de finishlijn is leuk voor de afwisseling. Immers, als het om racen gaat, koop je wel Forza Motorsport. Dergelijk vermaak voor de PlayStation was er nog niet, want bij Need for Speed Payback ontbrak de free roam-modus.

Electronic Arts luisterde naar de klanten en komt binnenkort met een online free roam-modus voor Need for Speed Payback. Dat mag ook wel: ze hebben iets goed te maken na de hele ‘loot box’-affaire. Dus binnenkort kun je online met je vrienden afspreken om te gaan doerakken in de omvangrijke wereld van NFS. En dat is maar beter ook, want voor het racen hoef je het spel niet te kopen.

Wat kost NFS Payback nu?

Vermoedelijk heeft deze mening veel draagvlak, want Need for Speed Payback kost inmiddels nog maar 34,99 euro bij veel winkels. Het zou ons niets verbazen als de halvering van de verkoopprijs iets te maken heeft met tegenvallende verkoopcijfers. Voor de gereduceerde prijs is het spel nog wel de moeite waard.

Reacties

  • Lars heeft op 2 januari 2018 geschreven:

    Op Origin was die laatst 75% eraf inclusief 5% voor 26 euro, heb ‘m gelijk gehaald en had het spel in 3 dagen al uitgespeeld, was lang voor zolang het duurde, zeker een aanrader als je niet voor de story alleen speelt. De volle 60-70 euro zonder korting is ie overigens niet waard naar mijn mening.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)