(Advertorial)
De laatste vier races voor de zomerstop waren een waar spektakel. Race na race zat heel Nederland op het puntje van de stoel. In Hongarije voerden Verstappen en Hamilton een zinderende strijd om de winst, die de huidig wereldkampioen uiteindelijk wist te winnen. Kan Formule 1 weer op deze voet verder gaan met de spannende races? En zo niet: wat kun jij eraan doen om daarvoor te zorgen?

Verstappen vs Hamilton

Als het aan de combinatie van Verstappen en Red Bull ligt, moet dat zeker gaan lukken. Waar de start voor het Oostenrijkse team moeizaam was, lijkt de RB15 nu in zijn element te zijn. Op meerdere soorten circuits zagen we dat het racetempo niet ontbreekt. Als we dit combineren met de uitstekende vorm waar Verstappen zich op dit moment in bevindt, moet Mercedes uit gaan kijken voor een aanstormende Verstappen in België. Vorig jaar pakte Vettel de winst op Spa-Franchorchamps. Dat was gelijk de laatste overwinning voor de Duitse Ferrari-coureur tot nu toe. Dit jaar lijkt de kans op een overwinning voor het team uit Maranello echter klein. De auto is bij lange na niet de snelste auto van het veld, wat extra duidelijk werd na de minuut achterstand in Hongarije. De race van vorig jaar gaf aan dat Mercedes niet onaantastbaar is op dit circuit, wat weer kansen biedt voor Verstappen om de derde overwinning van dit seizoen te pakken voor zijn thuispubliek.

Ervaar zelf de strijd om de overwinning

‘Mercedes moet uit gaan kijken voor een aanstormende Verstappen’

Alles wijst erop dat de GP van België 2019 wederom een zinderend gevecht gaat worden tussen Verstappen en de Mercedessen van Hamilton en Bottas. Kun je niet wachten en wil je alvast Mercedes het vuur aan de schenen leggen op Spa-Franchorchamps? Met F1 2019 ga je de strijd aan met Hamilton, Vettel en rest van de topcoureurs van de Formule 1. Stijg boven jezelf uit, versla je rivalen en pak de overwinning. F1 2019 moet je als echte Formule 1-liefhebber in huis hebben. Bekijk onderstaande trailer of kijk hier voor meer info.

Trailer van F1 2019

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)